2009-10-31
20:25:00

Det går faktiskt inte.

Det här har varit en riktig jävla skitdag, jag måste sluta försöka vara på flera ställen samtidigt. Det går liksom inte, rent fysiskt. Bara att ladda om och försöka igen. Jag är för trött nu, jag är inte sjukskriven 50% för att jag tycker det är roligt. Åh vad jag önskar att det fanns såna där robotar som man har sett på reklam, som kan ställa upp och hjälpa till. Ni vet, robotarna som går och handlar och är på jobbet medans den riktiga snubben är iväg på annat? Just nu känns det som att jag har försökt göra samma sak idag. Dela mig själv på mitten och göra allt, samtidigt.


Det gick inte bra.


// M
2009-10-31
11:24:02

"Om du ska ha armband vill jag få ha mina fläckar!"

Godmorgon! Har precis ätit en riktig lååång lördagsfrukost, och gjort mig iordning. Dagen planeras att starta i stallet, sen en sväng till Ikea och sen antagligen tillbaka till stallet igen.. Ska fixa det sista inför imorgon med =)

Kan erkänna att det börjar kännas i magen, det ska bli kul! Är lite oroad över hur jag ska få bort Pyrets älskade "skimmelfläckar" , hon håller hårt på sina accesoarer... Japp, det är jag som alltid rider runt på den där skimmeln, utan svans och som skiftar i gult. Åh herregud, jag insåg precis vad jag har gett mig in i.


// M
2009-10-30
10:52:53

Tro det eller ej...

K smet iväg tidigt till jobbet imorse, och jag håller på att frysa fotarna av mig. Det är kallt här.
Dagens planer i övrigt är att fixa och dona tills K kommer hem från jobbet, då ska vi smita iväg hem till götet igen. Sen blir det såklart en tur till stallet ikväll, saknar min lilla prick.

Håll i er nu gott folk.- På söndag ska jag tävla igen. Det är första gången för oss på ett år, håll tummarna! Är inte nervös än, har ju slutat vara nervig för tävlingar... Men hallå, det var ett år sedan senast, jag blir chockad om jag inte hinner bli det innan söndag. Har som tur är ett par dagar på mig att hinna bli det.

Gårdagen spenderades framför en film, vi plockade lite med det som gick att göra, men svårt när det inte finns några möbler här knappt än. Drog på en film efteråt och tog varsitt glas vin, det var mys.

// M
2009-10-29
14:49:42

Jag gick vilse...

Nu har man varit iväg en stund, Finspång har inte så mycket att erbjuda. Blev i alla fall lunch, strosa runt en sväng efter att K smitit iväg till jobbet igen. tänkte sätta på en film och kura ihop under täcket, kanske smita iväg till ica och köpa hem något gott att överraska K med när han kommer hem? Låter som en plan.

Hoppas ni har det fint =)
2009-10-29
09:59:17

Upptäcksfärd

God morgon på er! Duktiga jag har redan varit uppe i någon timme, det är svinkallt i Ks lägenhet. Så ligger och myser under täcket när man har stillat värsta hungern och tagit en dusch. Tänker sticka ut på en promenad och undersöka Finspång, någon som bor här som skulle vilja leda mig hem när jag har gått vilse?

Har som tur är världens bästa lilla hästskötare som sticker ut på en tur i sskogen med Pyret idag, och sedan kommer vi ju hem imorgon igen. Men som sagt, ett par dagar extra med kärleken är ju inte direkt skadligt, right?


// M
2009-10-28
17:01:02

This little pig is sitting on a bus...

Sitter på bussen, det är rätt dött kan jag lova. Har tråkigt, köpte som tur är med mig lite tidningar. Hästtidningar denna gång, var ju rätt less senast... Och eluttagen funkar dessutom, någon som är med och gär vågen?

Jaja, är värt att sitta här i 4 timmar för att få träffa kärleken, bara två timmar kvar nu!
2009-10-28
10:46:49

Hoppelihopp

Jisses, känns som att halva dagen redan har gått. Gick som sagt upp alldeles för tidigt, för att kunna åka iväg och hoppträna. Min tränare har ett annat stort projekt igång, så enda gången hon hinner hålla träning är när hon samtidigt rider sina egna, så man får hänga på när hon hoppar. Pyret gick kalas, hon känns verkligen igång nu. Är taggad inför helgen kan jag lova! Red även fram Annikas andra hästar så att det skulle gå lite snabbare. Dom har en 4-årig hingst som är hur mysig som helst, beter sig lite som en finnig tonåring som är totalt oslagbar. Ego är han full av, det lyser ur ögonen på honom när han har hoppat en bana. Då sätter han näsan i vädret och ser jäkligt kaxig ut. Vänta bara tills kulorna ryker , Mohahahaha.... Red även en 6åring, ett riktigt märrigt sto. Men men , det gick som det gick.


Har precis duschat, nu ska man iväg till läkaren innan man hoppar på bussen till Linköping!

Updates komer väl från bussen, något ska jag ju roa mig med.
Hojta till om det är något =P



// M
2009-10-27
22:54:06

Oooh, gaaaasen i bott!

Just ja , glömde säga att jag har kört bil idag! Försökte pressa pappa på råd och tips, men han hade inte något att säga. Frågan är om man ska tolka det som att jag är asbra (föredrar den..) eller att han är en kass lärare (oh naj, inte Rally-Lasse?)

2009-10-27
22:30:01

Dagens ridpass

Pyret gick som en klocka, visst får man fortfarande rida men det gjorde jag, istället för att bli passiv eftersom det inte finns ett stort problem att jobba på. Är dessutom så himla roligt när man ser framsteg hos T som Jag rider med på tisdagar. Superskoj att ha sällskap i stallet överhuvudtaget, och man får ut mer genom att prata om ridpasset efteråt. Just nu försöker vi gnugga in att hon inte får luta sig fram, och jag ska förbättra kvaliten på gångarterna. Vi har blivit riktigt duktiga på att peppa varandra och fokusera på det som gick bra istället för att bara gräma oss över det som gick dåligt.

Nu ska jag sova, ska upp klockan sex imorgon!


//M
2009-10-27
17:06:51

Dags att träna

Ska strax sticka iväg till stallet, träning för Linda ikväll! Nu får vi hoppas att Pyret är lika duktig som hon var igår =)
2009-10-27
13:33:42

Tog en sovmorgon?

Ibland skrämmer jag mig själv. Jag är rätt duktig på det, att skrämma skiten ur mig själv och undra hur tusan det kunde bli som det blev. Syftar då på hur jag kan vara extremt duktig på något redan första gången jag gör det (Och hur jag kan vara så ödmjuk...) eller att jag helt plötsligt  kan bli extremt dålig på något jag vet att jag kan. Idag så gjorde jag det genom att sova i 14 timmar. Fast jag hade ställt klockan. japp, försov mig i bara 4 timmar. Tycker nog att 10 timmars sömn räknas som att få sova ut ordentligt, men det är inte lätt när man alltid ska vara värst. Vi får väl se hur det går imorgon när man ska upp vid 6.

Har dessutom väldigt ont i nyckelbenen när jag har sovit länge, varför är  det alltid så ?
Skumt.


//M
2009-10-26
22:14:13

"Men du skumpar ju?..."

ååh så bra Pyret gick idag! Dom senaste dagarnas ansträngning har verkligen gett resultat. Det känns bra =) Hon hade verkligen lossat i båda sidorna, Och hon har ju annars varit så himla stel i vänstern. Även om hon kändes lite stel i kroppen i början så lossnade hon ordentligt sen och trammpade på och bjöd frammåt. Lyckades till och med få sitta ner i traven, och det är något hon hatar annars. Ingen som någonsin har gjort det på henne innan jag köpte henne, eller är snarare inte min tränare som har gjort det, för det var dom som red in henne och hade henne tills vi snodde henne. Hon brukar protestera på samma sätt som vanligt, att slå sig ut formen och vara allmänt odräglig, men idag jobbade hon på riktigt bra ändå =) Det skulle vara lämpligt att gratulera mig nu, ja.


Försöker för övrigt boka biljetter, vad jag ska på är en hemlis än så länge..

Skulle varit iväg till N en sväng nu på kvällen , men blev sen i stallet och är halvt död nu så orkar verkligen inte... Typiskt, huh?


Nej , nu ropar sängen på mig. Hoppas ni har haft en bra dag!


//M
2009-10-26
14:55:29

Skalbaggerea

Åh, jag vill samla ihop alla vänner och få sätta mig och ha roligt. Men är tyvärr annat som ska göras idag. Ta hand om häst, rida häst, putsa häst, kärna mjölk från häst, göra korv på häst, sylta häst, sakna häst...
Yeah, thats my day.
Funderar starkt på att dryga ut schemat med en del småplotter. Som att äta mat och sådana onyttigheter. Är riktigt sugen p åatt bunkra upp med myskväll sedan, låter som en plan.

Dagens utmaning går ut på att ni får lämna en kommentarer och berätta lite om dig själv, ni vet ju vem jag är ;)
2009-10-25
22:06:44

En jacka rikare

Idag har man hunnit med en del, fick äntligen en del gjort som jag har velat göra ett tag. Köpte bland annat en ny ridjacka från pikeur, toppen och tummen upp. Pyret gick inte lika bra som igår, hon var lika tjurskallig hela passet igenom. Jaja, hoppas hon ger upp det där snart. Det är en sak om man har ett problem som man jobbar med, och märker förbättring. Då är det riktigt givande och man växer tillsammans som ekipage. men det är inte lika roligt när man sitter och tragglar med samma sak i en evighet utan att märka minsta förbättring. Som läget är nu så blir det ju bättre när jag jobbar med det, men så fort man fokuserar på något annat och inte jobbar på problemområdet blir det katastrof. Speciellt när man har varit sjuk i en vecka och sedan inte haft krafter för att rida igenom henne ordentligt.

Slötittar på tv, tänkte hoppa i säng. Trött så ögonen går i kors.

Hoppas ni har haft en bra helg!

//M
2009-10-25
10:36:55

sammanfattning

Jag tänker inte be om ursäkt för dålig uppdatering. Det är så mycket som händer nu och jag varken vill eller orkar.

Pyret gick kalasbra igår, börjar äntligen kännas som att jag kommer ihåg hur man rider igen. Me like.

Kvällen spenderades hemma hos J, Vi kollade på film och hade roligt.
Idag ska man till kungsbacka, vad som händer där är en hemlis än så länge...

Hoppas ni har haft en bra helg, jag saknar K!

//M
2009-10-23
19:23:06

Im a living dead doll.

hej hopp allihopa. Har haft fullt upp och inte känt mig speciellt motiverad för att sitta här, och när jag väl varit det har mitt internet inte funkat. Toppen huh?

Hittade en sida jag avgudade och hade enorma köpbegär ifrån förr, men tror inte jag har det längre. Skulle troligtvis inte kunna sova med en av dessa i rummet;





Men jag erkänner. Jag har en sjuk smak och  tycker fortfarande om dom.
Tror ni mamma går med på att den får bo i tvrummet??


//M
2009-10-22
12:12:39

your silence is destroing me

Tjoflöjt. Har taggtråd i halsen men kämpar på för fullt ändå. Ska iväg och klättra med Maria idag, ska bli roligt!
Det var tyvärr ett par veckor sedan nu. Vad ska ni hitta på idag? Jag ska snyta mig. Hela dagen, oavbrutet. nu vet ni.

Vet att det varit dåligt med dagens sanning/ar det senaste. Men som sagt , det är rätt mycket som snurrar i tankarna just nu. Och jag är inte säker på om det hör hemma här än.

Några vänliga ord skadar aldrig, och jag tycker ni är underbara!

//M
2009-10-21
19:11:57

Skogshäng

Nu är det alldeles mörkt ute, så fort det blir det nu. Jag har precis kommit ut ur duschen, Jag och Pyret tog en lång uteritt, det behövdes idag. Mycket som snurrar i tankarna, skog och frisk luft brukar vara en bra metod för att reda ut en del.

Vad händer ikväll då, gott folk?



Pyret tycker att det är förargligt att det inte finns halsdukar i hennnes storlek. Hojta till om ni hittar någon som är märkt "giraff" !


//M
2009-10-21
13:19:27

*Host JagVetDinHemlis Host*

Jisses vad ont i huvudet jag har idag, inte bra alls. Trött och kinkig är jag dessutom. Har en hemlis, funderar på om man ska kläcka den här eller inte. Believe me, stor hemlis. Vi får se hur det går. Har planer senare i eftermiddag, smellyou later //M
2009-10-20
22:54:21

Fejjan? Huh? Förstår inte alls vad du pratar om?...

Jag har avvecklat mitt beroende för facebook helt och hållet. Det är smått sjukt, jag som nördade där dag och natt förr i tiden (Ja, för typ ett par månader sedan....)

Känner mig duktig. Belöning består av snus.

Nu vet ni!


//M
2009-10-20
22:27:35

Boneless

God morgon gott folk! Nej nu skojade jag med er, har faktiskt varit vaken någon timma. Okej, nu skojade jag igen. Har varit fullt ös hela dagen, började med att försova mig ca 6 timmar. Jag är alltså seriös. Har varit en löpande katt och massa saker som har snurrat i huvudet och gjort det svårt att somna. Så vaknade en halvtimme innan jag hade det där viktiga mötet som blev inställt i fredags. Duktiga jag hann duscha och komma i tid, men tyvärr inte äta. Jag tog förgivet att mötet var på en timme, men det var dubbelt så långt. Tacksamt när man inte hinner äta innan man har träning heller. Snäll som min mor är så gjorde hon lite te och ett par mackor medans jag bytte om, och sedan var det bara fullt ös igen. Träningen gick katastrofalt dåligt, det känns verkligen att jag varit sjuk i en vecka. Så fort Linda bad mig göra något så gick det knappt, jag vet inte hur många gånger jag kved fram att jag inte orkar när hon bad mig jobba upp mer energi. Tur att man har en sådan snäll häst som ändå kämpade på lite själv. Ni vet hur man kan drömma att man springer, eller slår någon , men man gör det i slow motion? det händer inget, man har ingen styrka. sån kände jag mig under hela träningen , det var en rätt obehaglig känsla. Imorgon är det skola som gäller igen, håller ni tummarna för mig? Känner mig inte alltför pepp kan jag meddela. Blogg.se vill tydligen fortfarande strula, eller så är det bara min data. Kan i alla fall inte lägga upp någon bild, attans bananer. Vill ni ha en dagens sanning? //M
2009-10-19
22:34:26

I Know You Löv My Länkar

Jag har en svag känsla av att fel människor tog åt sig av ett par saker jag skrev i förra veckan.
Om det nu var så kan jag meddela att det var inte dig jag menade.

No hard feelings, ok?

För isåfall lär det leda till detta ;



*LäskigHotBildSomBlogg.seVägrarPubliceraFörAttDomHatarMig*
*ViLåtsasDenÄrHär*


//M
2009-10-19
21:15:38

Snel hest

Har haft fullt upp idag , och kommer ha det imorgon med. Räkna inte med alltför mycket från min sida , sorry.

Ridningen gick kasst, med tanke på att jag varit sjuk så länge så var det inget annat än väntat. Ingen styrka alls.
Min läpp sprack dessutom, mindre trevligt med tanke på hur mycket det blödde.

Vill ni veta en hemlis?


//M
2009-10-19
14:10:20

Daisy

Ja , jag vet att jag är extremt tråkig .
Kommer nog fortsätta vara det ett tag till serru, det är rätt mycket på gång nu.



//M
2009-10-18
21:51:22

Dagens sanning

Jag och K tjötade om en bok jag läser;

K.- Men schizofrena är faktiskt också människor.
Jag.- Ja, dom är lite flera bara!

En ny variant på dagens sanning , men allt jag har att bjuda på idag.
Hoppas ni har haft en trevlig helg!
2009-10-18
18:10:31

Yeah , thats all i have to say right now...



Quod me nutrit me destruit

Alla som håller med räcker upp en hand.


2009-10-18
12:31:45

Livsnjutare

God morgon gott folk! Martina är tillbaka , hon är glad, hon är taggad och hon är immun mot ännu ett förkylningsvirus!

Försökte rida igår, det var ju en upplevelse i sig ... Har legat nerbäddad och varit allmänt jättesjuk och nära-död-aktig, hade ingen styrka i benen överhuvudtaget. Det var rätt roligt , och det såg säkert ännu roligare ut.

Blev lite ändrade planer för dagen i övrigt, så vet inte riktigt hur jag ska göra idag. Förutom att rida så lär man väl hitta på något med älskade K. 



Vi har en sjukt seg katt här hemma. Honom kan man nog lära sig ett och annat ifrån!


//M
2009-10-16
17:46:44

jag stinker

K är på g , så tänkte slänga mig i dusch och fixa lite.

Ni vet hur det är , minimal update på helgerna , hoppas ni får det bra !


//M
2009-10-16
11:50:36

Taggflugor

Tusan också , vaknade alldeles för sent idag.
Ni vet , vissa kallas nattsuddare, kvällsugglor etc? Någonstans där hittar ni mig. Mitt  i alla suddisar och ugglor.

Har som varje fredag besök på nedervåningen (läs: Sitter fast på övervåningen) och är vrålhungrig. Får skylla mig själv när jag inte gick upp i tid, right?

Taggflugorna är för övrigt kvar, med ett stadigt antal om två/dygn.
Lite läskigt, med tanke på storleken och att dom hittar hit fast man inte har fönstrena öppna. Dags att ringa Antisimex?

Blä för att det snöar här, även om det inte får ligga kvar. Är inget stort fan av snö direkt... Kan ju bero på att det bara blir slask och isgata överallt. Och att Martina alltid har en tendens att dratta omkull framför snygga killar då. Mindre bra , men hysteriskt roligt .


//M

2009-10-15
22:15:23

Dagens sanning

Spöken har inte kroppar av kött, utan av lakan.
Olav 5år.

2009-10-15
21:34:18

BIG oh no !

Jisses, vaknade för någon timme sedan. Min läpp börjar lugna sig men febern, huvudvärken och halsontet är kvar. Blir till att knarka mer te, har ju tyvärr druckit upp alla goda smaker redan. Ska tvinga någon att köpa gott tills imorgon , det är faktiskt oerhört synd om mig. Eller nått.

Allt annat är skit det med, hade en extremt viktig sak jag skulle iväg på på fredag , men det blev inställt . Tyvärr. Typiskt huh? Jaja, fick en ny tid som tur var.

Har ni haft för er ikväll då sötnosar? =)


//M
2009-10-15
14:42:51

Dr Phil is my new best friend

Har dödligt tråkigt. Det mest spännande som hänt mig idag var väl att glassen var så kall att man fick ilningar. Party hard, I know.

Försökte ge mig in i vampyrvärlden och fatta varför alla dyrkar True Blood , men telesnor gjorde så gott dom kunde för att hindra mig. Ochjapp, dom lyckades . Svårt att titta på något som man inte lyckas ladda liksom. Hittade en riktigt bra sida att kolla på annars, mycket smidigare att kolla online än att hetsa hem i tid eller sitta uppe halva nätterna.

Har annars underhållt mig så gott jag kunnat.

//M
2009-10-15
10:23:46

The klagomål

Tjena snyggingar.

Känner mig ännu sämre idag, har feber och halsen krisar. Typiskt huh ?
Nu när det är lite frost ute och hästen behöver motioneras, Vi håller på att avrunda ett stort arbete i skolan och har precis startat ett annat.

Och JA helt mirakulöst så har min blogg förvandlats till en klagoblogg. Thats the way it is.

Nej , nu ska jag sätta mig och snusa och dricka te framför Disney channel.

//M
2009-10-14
22:35:20

AjOjHoppsan

Min läpp är så stor att jag inte har någon känsel i den. Däremot känner jag hur det slår blixtar i den ibland, helt plötsligt säger det pang och det känns som att det spricker upp lite mer än innan. Kan meddela att så inte är fallet. Japp, nu vet ni det med. Förövrigt så är läget stabilt med feber till och från, och plötsliga hostattacker. Jajamen , stabilt som tusan ... Har dykt upp ännu en geting på mitt rum, fattar verkligen inte varför mastodontkräken är ute på vift nu ? Och nej, det är inget getingstick jag har på läppen. Be calm. Dags för sängen innan resten av mitt huvud känns likadant som läppen. //M
2009-10-14
16:04:02

Lilla M

Försökte som sagt komma iväg till stallet förut.Eftersom jag fryser väldigt lätt såg jag ut som en liten Michelinegubbe som knatade ner till busshållplatsen (japp , har kvar busskortet jag fick låna av min lärare förra veckan) och lyckades missa bussen precis. Jävla busschaufför som ser mig komma springandes och viftandes och bara ler och gasar. Sicken nöt.

Lugna puckar tänkte tuffingen , nästa buss kommer om 20 min.

Sitter där i min egna värld , håller hårt i min termos och myser till det i min tjocka halsduk .
Känner hur min gigantiska läpp börjar kännas värre och värre, och tro fan inte att det börjar bli sprickor i den pga kylan.

Lilla M blir livrädd , med tanke på att  läppen är mer än dubbelt så tjock som den borde vara .
Lilla M inser faran i det hela och knallar hem igen , vill inte riskera att vara ute i kylan flera timmar till eftersom läppen uppenbarligen vill spricka upp.
Lilla M funderar på hur hon ska trösta sig själv eftersom hon verkligen ville till stallet .
Så lilla M bestämmer sig för att göra en sockerbomb av kaffet och häller i massor av chokladsås.
Lilla M får världens sockerkick och är smått snurrig .


Någon som vill trösta mig lite genom att sällskapa och kolla på film ? Jag kan göra kaffebomber så vi blir helt fnittriga? Jag dör av tristess här hemma ....




//M



2009-10-14
13:56:31

It keeps getting better

Oh herremingud , min läpp som har bettet sig helt mongo sen jag blev sjuk blev precis snäppet värre. Vart fan kommer detta sluta ?

Ni hörde mitt skri på hjälp , nu vet ni .


//M
2009-10-14
13:42:09

Graaorw, jag är ett monster , det ser du väl?

Nej nu får jag sluta sitta här och tycka synd om mig själv, dags att sticka till stallet!
Är ju svinkallt där, nästan kallare där inne än ute. Får packa på med allt varmt jag hittar. Tänkte även göra lite varmt kaffe att ha med i en termos. Mums!

Ne fy farao , nu kör vi , ut i kylan!
2009-10-14
11:24:14

Som en sockerhög 5åring

Har precis återupptäckt Disneychannel. Mohaha , smell you later!


//M
2009-10-14
11:14:13

Gårdagens outfit



Träns - Gammalt som gatan
Pannband- Köpt på gbg horse show
Sadel- Zaldi
Ridtäcke- Vunnit på tävling, Jackson?
Ylletäcke- Domino
Bajsfläckar- Gjort själv
Benskydd- Julklapp





Yeah , gårdagens outfit. Enjoy.


//M
2009-10-14
09:48:54

"har du förstorat läppen?!"

Good morning sunshines! Tyvärr blev man sittande här hemma en dag till ,mamma vägrade låta mig gå till skolan... Tänkte sticka iväg till stallet någorlunda i tid istället, blir väl att cykla dit.*Villverkligeninte,varärminprivatchaufför?* Ser ut att vara jättefint ute idag, men svinkallt. Får ta på allt man hittar , och lite till.

Tänkte slänga upp gårdagens outfit lite senare, najs huh?

//M
2009-10-13
23:29:21

Dagens sanning

I Afrika äter korna bananer, men om dom är apor bor dom i urskogen och plockar löss på
varandra.
Christer 5år.

2009-10-13
21:13:42

Snurrade sig yr

Då har man varit och tränat dressyr , ännu en gång. Gick kanonbra idag , gjorde en hel del uppmjukande, några galoppiruetter och lite ökningar . Pyret hade kanonkul. Funderar på att lägga upp en dagens outfit senare, om det skulle finns intresse? Har en liten finurlig idé på gång... Möjlightvis även en Dagens sanning, det var alltför länge sedan nu .

Min morbror som är bosatt uppe i Ludvika  kommer hit för kvällen , han har varti i trakterna och jobbat .. Men som sagt , kommer ifa dyka upp nånting mer senare =)


//M
2009-10-13
15:20:59

Virvelvindar

Du tittar på ett inlägg som är fullproppat med mina egna tankar och funderingar, om du inte har förnyat ditt medlemsskap i intresseklubben nyligen tror jag du gör bäst i att scrolla ner..

Som jag sagt förut så har jag världens bästa vänner. Men det finns trots allt olika sorters vänskap, Vissa hälsar man bara på lite snabbt när man möts på stan medans man tar en riktigt lång fika med andra man stöter på. Vissa har man samma intressen som , andra delar man inte en enda åsikt med, men man kommer överrens ändå.
Vissa är bra på att lyssna när man har det tufft, stötta och få en på bättre tankar medans andra sprudlar av energi och drar men andra i deras underbara virvelvindar.

Sedan finns det dom som ställer frågor och säger saker på ett väldigt oskyldigt sätt men samtidigt får en att må sämre. Dom orden måste inte alltid vara att man är sämre eller fulare , men dom har precis samma effekt. "Vänner" som man ställer upp för , och stöttar och hjälper så gott man kan , men som aldrig kan ge något tillbaka. Människor som alltid tror att dom är lite  bättre, att enda sättet att göra rätt på är sättet som dom gör det på , människor som måste ha kontrollen och aldrig gå med på någon annans planering. Ni vet vilka jag snackar om , dom där som inte är helt säkra på om den nyinköpta tröjan verkligen är i din färg, föreslår att du kanske ska prova en annan frisyr när du precis gjort dig snygg inför krogen, som alltid ska vara bättre och berätta vad h*n varit med om när du berättar något. Vännen som du bjuder med på bio, men som aldrig bjuder med dig.

Jag har själv vissa vänner som jag inte blir pigg och glad att umgås med , tvärtom känner jag mig iställer bara trött och värdelös. Och det är verkligen inte något jag strävar efter i en vänskap .






Visst är det så simpelt som att man ska sluta umgås med dom , men vissa gånger är det gamla, nära vänner som har förändrats av olika anledningar, eller så har man väldigt roligt vissa gånger men mindre skoj andra .
Jag vill gärna ge många en chans mer än vad dom förtjänar dessutom , mindre smart drag.

Vill dessutom lägga till att jag har många underbara vänner , som man skulle gå genom eld och vatten för utan att tänka efter två gånger.

//M




2009-10-13
13:02:09

Typ... STOR

Duktiga jag är som har sugit upp alla Ks snorbakterier , så han blev frisk och jag blev sjuk över natten.

Vaknade upp för några timmer sedan av att det surrade en gigiantiskt geting i mitt fönster, något jag tycker var väldigt märkligt eftersom alla fönster och dörrar har varit stängda över natten. Den borde alltså ha varit i rummet sedan igår, utan att man har märkt något. Där har ni dagens fundering.
Var förresten två stycken gigantiska surrande saker  och hälsade på förut i veckan med, och jag menar gigantisk som i meningen super-mega-ultra-överväxt. Någon som vet varför dom attackerar mig nu ? Har dessutom fått ännu en stor bula på läppen , har man getingen att skylla kanske ?

Fick dessutom ett mms av K förut , han smet ju iväg tidigt som tusan förut. Tydligen snöar det uppåt i landet, hoppashoppashoppas det inte kommer hit.


//M
2009-10-12
22:22:11

Oh no you didnt...

Yo!
Hur är det med er alla idag ? Själv har man kommit hem till en snorig pojke, som man fick ha för sig själv en lyxig dag till . Det gillar vi , tummen upp. Så har bara haft det mysigt, tittat på lite filmer och druckit mängder med te.






Lilla Pricken fick vila idag, det passar bra.


Över till något annat som har suttit och gnagt bak i min skalle ett tag.
Varför måste folk vara så fruktansvärt egocentriska? Kan man inte ge någon annan lite cred någon enstaka gång? Eller ska man alltid vara så girig som möjligt och hålla hårt i sin kaka samtidigt som man gärna äter någon annans?
Eller är det bara jag som är dum , blond och naiv och vill dela med mig och vara snäll mot alla?
Jag tycker att man ska höja alla så högt man kan , hjälpa och stötta oavsett om deras piedestal kommer hotfullt nära ens egen. Believe me, jag är trött på lilla landet lagom där ingen får vara bättre än någon annan , men man får däremot gärna bromsa alla andra om det går. Och nej , jag är inte bitter , jag blir bara trött på att man ger och ger och ger, medans andra bara tar och tar , klappar sig på magen och rapar .

Så glöm inte- vinner du något på det så är det okej, men vinner någon annan något på det så neka dom det så länge du kan . Jag tror inte ens jag behöver tända min ironiskylt denna gång.

Vet att jag upprepar mig själv massor av gånger ovan , men då kanske budskapet går in någon jävla gång.
Jag är trött , och tycker inte att man beter sig såhär.



//M

2009-10-12
12:53:08

Mitt liv som en skalbagge

Sitter i skolan , spelat kort halva dagen med L fast man egentligen har haft ett no arbete att jobba med...


Jag fattar inte varf;r dom inte kan l[ta tangentborden vara ifred , dyker upp massa andra konstiga tecken 'n dom man trycker p[ ?


Jaja , lite mer jobb f;r er att f;rs;ka klura ut vad det st[r.

N[gon som vet hur man spelar japansk tv[manna twist ?

&&M
2009-10-11
22:19:28

Full rulle

Sry för skitkass uppdatering , men kunde egentligen inte ha brytt mig mindre.
Har haft en toppenhelg med min rara K , prioriterar det rätt högt när vi bara ses på helgerna.


Hoppas ni har haft en bra helg!


//M
2009-10-11
11:24:22

Shit , det kommer börja om ännu en gång

Jag tror söndagsångesten har hittat mig. Man vaknar lite för sent och har lite för ont i huvudet, man är lite för kinkig och vädret är lite för dåligt. Killen är lite för rastlös och rummet är lite för stökigt.

Det kändes så skumt igår, som att hela helgen egentligen hade gått, eftersom vi hade vart iväg på så mycket, och sedan kom vi på att vi hade ju en hel dag kvar.
Men nu när den sista dagen kom hit så vill man gripa tag i dne , tvinga den att stanna kvar, pressa ner den i en stol och ryta att den ska vänta , jag vill inte att den ska försvinna.

Visst är det finurligt att hälften av dom lediga dagarna i en vecka ska spenderas åt fruktan för dagen efter? Ja ,jag är seriös , så mycket hatarjagmåndagar.

Men nu antar jag att det är lika bra att gå upp och se vad en pissig söndag har att erbjuda inför den ännu pissigare måndagen.


//M
2009-10-10
23:58:14

*Doing the creepy thing*

En extremt flummig dusch och en kopp te senare, Jag och K funderar på att dra på en film . Btw, jag är beroende. Försöker behärska mig med tanke på att man har finbesök , men det är svårt...

Your truly //M
2009-10-10
21:46:10

The pleasure to present... Mr. Rally-Lasse!



Min kära far älskar att dra på sig en stor sparkdräkt , om det betyder att han kommer få köra fort...




Här har vi Pärlan herself. Även känd som en 940.




"Jag körde såååå fort , och så sladda jag jätte mycket i svängarna, det sprutade grus flera meeeter!!"



Kan meddela att äkta lycka finner man i något som kallas grusgropen.
Bäst kvalite på lyckan får man i bredställ .
Mest kvantite får man av lycka genom att att räkna högsta sträckhastighet uppöjt till sig självt.
Lycka avnjutes bäst med pissvarmt kaffe, stelfrusna tår och i sällskap av fler övermogna gubbar som lever sig tillbaka till sin storhetstid.

Jag tror min pappa somnade med sitt leende på ikväll .
Förhoppningsvis hann han ta av sig både sparkdräkt och ultra-super-mega-dunder-lätta skor .



//M
2009-10-10
20:31:19

Snabbspolad helg

Oj så mycket jag har hunnit med sen senast jag sa ett knyst här.. Bland annat kollat lite film , putsat massor av läder, både kollat och åkt rally, gjort sönder ett par stövlar och ett hästtäcke ( inte med mening dock.), varit och klättrat med Pyret, K körde och stack sedan ut i skogen och joggade medans jag red! Japp , där har ni största delen av min helg , dock i snabbspolat format. Så nu vet ni. Förväntar mig fan applåder efter allt detta.


Vad har ni gjort i helgen ? Är uppriktigt nyfiken , ni minns väl att det är okej att kommentera?


//M
2009-10-09
11:55:41

Dagens fredag

Good morning sunshines .

Har sprungit runt här hemma och fixat en del , har som varje fredag besök på nedervåningen och försöker därför hålla mig uppe på mitt rum . Har fixat och donat här en stund , får ju finbesök hela helgen! JappJapp , det är K som kommer hit. Kommer bli myyyyys.


Planer för dagen är annars att sticka till stallet, förutom ridningen så är det ju en del saker som behöver putsas efter igår . Fick även låna ett bett av Maria , så se hur hon känns på det.

Ska se om man hinner se en film med M med , innan K kommer hit. Ja , vi får se vad som hinns med , fredagen bjuder i alla fall på toppenväder ser det ut som . Ska vi tippa på att det var någon som hörde mitt gnäll igår?



Denna vackra herre kom och väckte mig imorse. Visst ser han glad ut ?

//M

 

2009-10-08
23:24:24

*Pekar finger åt Tor*

Har tyvärr haft en del att göra idag , och sedan krånglade mitt internet när jag kom hem , så inte lyckats kläcka ur mig något försen nu .. 
Som dom flesta av er har märkt har det blivit riktiga höst stormar ute nu , med regn , blåst och även hagel ibland. Allt detta har jag lyckats pricka  in att vara utomhus i under dagen . Släng in lite åska och blixtar också , så var väl min dag gjord mer eller mindre.

-Cyklade till läkaren i motvind. Denna jävla motvind...
- Cyklade hem i spöregn , var precis utanför mammas jobb när blixten drog igång, i princip en meter från mig.  Smet in där och sökte skydd.
- Blev utsläng av min kära mor, det skulle komma kunder och hon vägrar ha en odräglig dotter i lokalen när hon masserar. En odräglig cykel däremot gick bra .
- Knallar iväg till farmor som bor ett stenkast bort. Blixten hann slå ner i mina fotspår. Och det haglade på mig. Det gjorde ont, bara så ni vet.
- Stack senare ut och red med Maria, när vädergudarna hade fikapaus. Men vilken tur vi hade , det började allt hagla efter en stund! Var för mörkt i vilket fall , lika bra att åka hem igen . Haglet gjorde om möjligt ännu ondare denna gång.


Nu tänker jag ta och korsa vädergudarnas vilja ännu en gång, genom att försöka sova när dom kastar hagel på mitt fönster. Känner mig trotsig idag serru.
Här är förövrigt deras öppettider ;

Antar att det handlar om snubben som fixar solsken...


//M
2009-10-07
22:47:00

Dagens sanning

När någon har fyra ben, är det oftast inte människor.
Tonie 5år.
2009-10-07
22:41:45

det är tjockt här

Ligger och kollar på fälttävlan på eurosport.

Fett imponerande i mina ögon , det måste jag erkänna.

Om vi nu ska hålla på och erkänna saker kan jag även tillägga att det kommer vara fett jobbigt att gå upp imorgon.


//M
2009-10-07
21:54:48

Yesbox

För att tala klarspråk (vara riktigt jävla ärlig med andra ord)
Filmen var bra ! Redigt bra, Go and see it. Gillade ni ettan lär ni gilla denna med , även om den skilde sig en del från den första så var den kanon.


Comprende?


Är så glad över alla nya läsare , hoppas ni stannar .
Japp , this shit funkade, nu är vi en lärdom rikare.


Någon som är sugen på en dagens sanning ?



//M


2009-10-07
21:35:00

Konsten att bryta ihop och resa sig med ett leende på läpparna

Äntligen hemma igen , soft som fan.
Filmen var bra, jävligt intensiv stundtals. Värd pengarna. Speciellt om man gick gratis =P
Det bjöds även på kalla popcorn och dricka utan kolsyra, och en jätte seg väntan innan vi fick komma in . Dessutom , som grädde på moset, stod blåbären och tjötade liiite för längeinnan det körde igång. Toppen.

En kille i klassen spelade ett klipp på rasten idag. Jag höll på att dö, bröt ihop totalt och visste inte vart jag skulle ta vägen . Smink i hela ansiktet och tårar som forsade. Bedöm själva hur synd det egentligen var om mig...




Håller ni tummarna för att man ska kunna sova i natt  ? Det är ju inte fullmåne längre..



//M




2009-10-07
16:28:19

Flickan som lekte med elden.

Då var skoladagen avklarad. Måste fan ta körkort snart , det funkar inte att aldrig veta hur man kommer hem , om man lyckas ta sig dit.

Pappa ringde nyss och undrade om jag ville med på bio , han hade fått biljetter till jobbet . Så ska dit strax, hör av mig sedan om den var bra =)


Jag är trött, jag är äntligen mätt och det är dags att dra. Tjoo!


//M
2009-10-06
23:26:23

Dagens sanning

Människan stammar från aporna. Gamla människor stammar ännu mer från aporna.
Dessutom känner jag en pojke som stammar.

Mårten 5år.
2009-10-06
21:43:43

Doing the robotdance

Här är en sida för er som är lite statistiksbesatta. Gick med för att se om det verkligen funkade. Osäkert ännu..


//M
2009-10-06
21:39:13

Little book of bunny suicides

En av dom bästa böckerna någonsin.

Synd att man inte hittar några bilder i bra kvalité =/

 

 

//M


2009-10-06
20:54:26

Ajaj i magen

Så , då har man varit och tränat. Det var hur kul som helst, Jag och T bytte hästar under själva träningen , så hoppade jag upp och red Pyret en stund till efteråt.

Jag fick hoppa med en liten, smäcker d-ponny. Hon är superlätt i ridningen , enda tills det kommer fram hinder... Då kan jag lova att det bara är att sitta och hålla emot. Full fräs är det som gäller, så vi tränade på att få ner henne i tempo och lugna henne, så att hon blir lite lättare för dom mindre ryttarna. 

Jisses vad den ponnyn hoppar... Synd att det inte togs några bilder.



Nu spanar man lite smått på ugly betty, blev nerröstad av resten av familjen.

Dagens sanning kommer senare =)


//M
2009-10-06
17:25:33

Ajsing

Har sjukt jävla ont i magen. Och pappa har något möte så man måste cykla till stallet. För träna ska jag.
Känns inte alltfär roligt att behöva cykla bara när det mer eller mindre storm ute. Och självklart är det motvind , inte medvind.
2009-10-06
16:18:35

Oh lala!

Ja , jag lever. Är bara jävligt trött, kan inte sova när det är fullmåne.

Have a nice day, smell you later.

//M
2009-10-05
23:12:03

Bulletproof

Jag har suttit och funderat på om det finns någon skottsäker plan för att hålla huvudet över ytan.

Har kanske inte kommit långt, men i alla fall någonstans? It goes like this;

* Tröstäta godis halva natten , sminka mig och prova alla kläder jag har. Borsta tänderna för att sedan börja tröstäta igen. upprepa såpass många gånger som behövs. 7 är lämpligt.


* Sova. Och vägra vakna försen våren är här igen. Brukar kallas att gå i ide.
-Lutar åt  det hållet. Men iofs, då kommer jag ju inte få använda mina mysiga stövlar. Tål att tänkas på.

* Bli sådär underbart treårs-trotsig och vara jävligt bitter. *ironiskylten* kommer få blinka tills lamporna bränns ut. Och då tänker jag bara byta ut dom och fortsätta lika länge till.
- Funkar bäst med mycket kajal . Den bör matchas med rynkad näsa och framskjuten haka. Helt klart.

*Bita ihop och fortsätta le tills tänderna går sönder.
- Känns ungefär som neverending engelskalektion. Nåt väry najs.

* Ha denna ljusa framtid att se fram emot. Den ger i alla fall mig ett leende på läpparna , kunde inte ha beskrivit den bättre själv!

Nu anser jag att ni ska vara duktiga och hjälpa mig med det stora besslutet att avgöra min framtid. Andra bloggare låter er rösta om triviala saker som hårfärger etc, medans mina får avgöra mitt öde.

Ja, jag biter er om ni inte slänger in en kommentar om vilket alternativ ni skriver på er lapp.



//M
2009-10-05
22:08:28

Fuck this shit. You wanna move to hawaii?

Rätt som det är så får man veta att allt bara blir värre och värre, människor man trodde bara var lite trötta är inne i en riktigt djup svacka och att andra får ta tusen gånger mer skit än dom förtjänar.

Det är i dom stunderna jag tappar greppet och sugs med ner, djupt djupt.

Det går inte att hålla det där leendet längre, det där hurtiga jävla smilet som sitter påklistrat under dagarna. Det börjar långsamt tappa formen mer och mer och rinner av och kladdar ner hela tröjan.

man inser på en sekund, när marken försvinner under fötterna hur djup skiten är som man själv  sitter i.
Jag kan förstå om dom människor som står mig närmast tycker att jag är smått narcisstisk , men det är mitt sätt att överleva dagarna. Om jag börjar lyssna på allt negativt som sägs så påminns jag om allt jag själv  har gömt under mattan.
Världen blir faktiskt lite lättare om man ljuger såpass bra att man tror sig själv. Ler jag tillräckligt mycket blir jag glad.
Mutar jag mig själv till lycka kan jag ju inte vara något annat än lycklig. Tills jag får ångest över vad jag sysslar med.
Hösten är här, och den kom med besked. Jag är trött nu , så himla trött.
Jag är rädd för att bli ensam dessutom. Den rädslan stannar kvar som en isbit som skaver, hur många leenden jag än omger mig med.


Och andra dagar är jag störst, bäst och vackrast. Och så jävla ödmjuk.
Jag blir så ledsen när såna underbara människor blir drabbade av något så jobbigt.
Det är för mycket som har hänt er , ni vackra, och jag blir så ledsen över att se er må lika dåligt som jag har gjort.
Det gör ondare än om det är mig själv det drabbar.



//M
2009-10-05
21:49:39

Dagens sanning

Om lärare också hade haft jobb så hade barnen inte haft någonstans att vara.
Hanna , 7år
2009-10-05
20:49:14

Some things i bought yesterday







Ville ha ett par sådana med så högt skaft som möjligt. Jag fick min vilja igenom , än en gång. Det gäller att vara envis, serru.

Och ja , det är ett silvertryck på baksidan. Men sånt är bara för dom coola brudarna , right?





Yes, dom ser ut som ridstövlar nere i foten . Dom hade precis lagom breda skaft, jag har ju så smala vader att allt brukar vara för stort för mig... Dessutom går dom enda upp till knäna, tummen upp !



Såhär såg baaksidan av alxlarna ut på en av tröjorna jag köpte . I övrigt är den lång och grå och K tvingade mig att köpa den.



Köpte även en svart bolero-aktig historia, men har ingen bild på den. Kommer kanske upp en om jag använder den någon dag.
Istället kan ni få se den här bilden;









Yep , det är såhär jag brukar se ut i stallet.
Och nej då , jag gör inte alls uppror mot "Måste måla naglarna och kan inte gå och slänga soporna utan läppglans!"




//M
2009-10-05
20:06:57

självmordskaniner <3

Tjenis , idag har man minsann haft fullt upp. Hunnit med skola, bråka med mammsi lite och hälsat på farmor.

Och lyckats glömma telefonen hemma, smart drag.

Jag är den där typen som alltid har min telefon med mig, fipplar på den och bara håller den i handen.
Jag bara är sådan, och jag blir smått nervig över att inte ha den med mig. Så jag snodde Viktors och satt och lekte med den i skolan .. Har tyvärr en väldigt ful ovana att konstant kolla på klockan när jag har tråkigt , när rasten närmar sig eller bara för att . Kan vara smått påfrestande för folk man inte känner så väl , att jag hela tiden kollar klockan. Oftast kan jag inte svara på vad den är om dom frågar, jag glömmer av det lika fort igen , antagligen eftersom det inte spelar någon roll utan bara är en vana.


Pyret vilade idag, så passade på att hälsa på farmor. Var toppenmysigt, min farmor var min bästa vän när jag var liten ( ja, vi bor på landet , vadådå ? ) och jag försökeer fortfarande att hälsa på henne så ofta jag kan . Tyvärr aldrig tillräckligt ofta. Vi spelade kort, drack te och knapra i oss en vitlöksbaguett som farrmor har blivit barnsligt förtjust i . Jag tycker det är hur mysigt som helst, när äldre människor upptäcker saker som vi alltid tar för givet.
Hon fick en micro i julklapp för några vintrar sedan, hon tycker det är en så himla smidig grej . Innan har ju hon tinat och värmt allt i ugnen, hur många av dagens ungdomar gör det när vi bara kan slänga in den i micron några minuter istället ?
Senaste tekniken som införskaffades till henne var en pensionärstelefon, den ser ut som en stor miniräknare och är skitsmidig för en gammal panchis att förstå.

Nu har jag tjatat tillräckligt om min farmor, har en känsla av att det bara är intresseklubben som fortsatt läsa ner hit.






Det här är nog förresten en av mina bsoluta favoritböcker. Ni kommer nog få se mer av den inom kort....



//M
2009-10-04
23:44:57

"Hej, allt väl?"

Fick precis ett sms av L att hon sover i kungälv inatt- jag får ta bussen imrogon. Det kommer bli intressant med tanke på att jag inte har något busskort, och att jag måste upp aptidigt.

fortsättning följer...

//M
2009-10-04
22:38:43

attans bananer

Fy på mig. Jag gjorde det jag lovade mig själv att absolut inte göra idag.
jepp , jag shoppade.
Skulle bara åka dit och leta jacka till K , men vi kom hem med massa saker till mig. Attans. (Inget jag ångrar nämnvärt egentligen, men ändå.)
Två par stövlar, ett par tröjor och lite annat smått och gott. Bilder kommer dyka upp om det finns intresse för det =)

Vi hyrde  även en film när vi kom hem , en thriller med Nicolas Cage.
Tyckte väl att ungefär halva var bra, sen spårade det ur fullständigt. Den bytte spår helt och hållet.


Så  ska ni se den- stäng av efter en timme så slipper ni bli besvikna.


//M
2009-10-04
13:10:48

Yep, ännu mer om båtomobilen

båtomobil

Båtomobilen


bil



//M


Full fräs !
2009-10-04
13:04:38

Mot trollhätteskogen!

Enligt min mening förtjänar alla att få sova över tolv tiimmar någon gång ibland. Jag vaknar fan upp som en helt ny människa sedan.
Nej , inte som en medelålders, smällfet gubbe, utan som en supertrött, kinkig , vrålhungrig Martina med abstinens. Allting känns lite mer än det brukar liksom.


Idag har man en hästfri dag, J ville låna pricken och sticka ut på en lugn tur. Precis vad hon behöver idag efter träningarna!

Jag och K tänkte istället sticka iväg till Överby och strosa runt där. Men dom stänger om några timmar, så dags att rusa ut till närmsta telefonkiosk för att slänga på sig dagens outfit och sedan hoppa i båtomobilen .


Hoppas nifår en bra söndag!


//M
2009-10-03
21:09:34

Ha-begär på högsta nivå

Har ett sjukt stort sug efter saltlakrits. Eller, godis i vilken form som helst skulle duga.

Kilar ner till tv-rummet , där jag vet att den gigantiska godispåsen som införskaffades yesterday bor.
Snälla , försök se detta framför er- Jag springer ner för trappan , igenom köket och förbi badrummet med världens största, slugaste flin smetat över ansiktet, trippar i en sådan hastighet att morgnrocken fladdrar bakom. Jag vet att lakritsen/godiset är inom räckhåll, det är snart mitt. Godispåsen var gigantisk, det kommer räcka gott och väl.

Och vad får jag se?


Den är slut. Ligger några ynkliga kulor fullproppade medfärgämnen och smaktillsatser ovanpå sockret och känner sig ensamna.
Jag kommer tycka synd om mig själv resten av kvällen, ostbågar och kexchoklad kommer inte smaka riktigt så gott som lakritsen.

//M
2009-10-03
18:15:03

Båtomobil problem

Tja! Kom hem för en stund sedan , var ju som sagt och hopptränade idag med !

Om jag tyckte det gick bra igår,  så gick det lysande idag. Är stolt över min lilla häst, och känns toppen med dom råden man fick av Niklas. Så dit lär vi ju åka igen! Vi jobbade mycket med galoppen , att jag inte får rida i undertempo och att den måste bli "större och luftigare".  Dé vart najs. Så från och med  nu : Racea på lite , få henne att vakna och rida fram henne till bettet mer.

K och far är på skroten , K behövde något till sin båtomobil.
Japp, som ni hör på namnet är det en bil som låter som en båt.

Kvällens planer i övrigt är väl att glo på film , passar fint i det här vädret!


//M
2009-10-03
09:31:18

Tjillevippen

Jisses , så trött man är idag. Och vädret ser tråkigt ut dessutom, vi får hoppas att det är bättre när det är dags för helgens andra träning .

Vad ska ni hitta på idag?


//M
2009-10-02
23:41:06

Tränat för Niklas Jonsson

Kom precis hem igen från träningen. Det gick bra, fick mycket nytt att tänka på som aldrig har dykt upp förut. Måste definitivt börja träna för fler än Annika, vi har fastnat. Fick dessutom råd  om lite bra övningar jag aldrig haft en tanke på förut , Najsnajs. Ska tillbaka och träna för samma snubbe imorgon med, så blir en genomkörare för nakenhästen. Vi behöver verkligen det nu , med tanke på hur mycket man har tränat det senaste. Och sedan blir vissa förvånade över att jag väljer att åka iväg och träna istället för att starta lokaltävlingen på hemmaklubben. Kan inte påstå att jag känner mig alltför manad att starta där när man inte har tränat.

Tyvärr hände det väl några saker i anknytning till träningen som inte var alltför kul , men ändå inte förvånande.

Sammanfattningsvis kan man väl säga att jag gillade tränaren , han såg helheten hos ekipaget iställer för ryttarens ridning, och han tränade oss väldigt individuellt, så vi fick alla göra lite olika saker även om det var samma övningar .
Andra träningar har det hänt att alla ska göra samma övning, på ett sätt bara för att tränaren säger så . Det är inte alltid det är "rätt" sätt för ekipaget. Blablabla, I know.

Nej , nu ska jag mysa med K innan det är sovdags. Hoppas ni har en bra start på helgen , ska försöka slänga in något innan det är dags att sticka imorgon igen .


//M
2009-10-02
13:15:40

gaah

Har fixat allt som jag har kunnat fixa här hemma, gjort iordning transporten och plockat ut det som fanns här. Har lite smått panik , kan inte hitta rätt benskydd. Helvete heller att jag sticker iväg och tränar i mina fulskydd.
2009-10-02
11:49:27

"Åååh , vilket snyggt stolsben!!"

Vi har en katt som löper . Hon går och skriker , dag som natt om hur snygg hon är. Och om hur snyggt allt annat är. Bland annat bordsben, sängstolpar , skor, fötter och hundar ingår bland hennes beundrare.

Kattfan har dessutom fattat hur man öppnar dörrar , så när jag stänger tre dörrar bakom mig när jag är på väg in i mitt rum för att hon ska låta mig vara ifred, så vaknar man ändå antingen av att hon öppnar dom , eller att hon kelar som en tokig med mina fötter helt plötsligt.

Och jaaaa vi gav henne p-piller förr , men efter att Frasmus kastrerades och vi glömde ge henne hela tiden har vi gett upp det.

Det allra roligaste är ändå att så fort hon slutar löpa och vara övertrevlig så är hon den suraste katta jag någonsin har träffat. Hon bara ligger och blänger och slåss när man försöker kela med henne.

Någon mer som är beredd på att lägga pengar på att det är för att hon skämde ut sig så in i bomben veckan innan ?
Förstörde sin coola image totalt liksom.



//M
2009-10-02
11:20:40

"Du är så jäkla pinsam!"

Jisses vilken fin dag det ser ut att vara idag! Dimman släppte precis när jag vaknade förut, Martina tycker om dimma.

L var sjuk idag , tyvärr fick man inte veta det försen en halvtimme innan man förväntade sig att hon skulle dyka upp. Hade jag sprungit ner till bussen då så hade jag varit i skolan för en halvtimme sedan, känns rätt waisted eftersom vi slutar vid tolv och jag inte hade kunnat komma hem försen runt tre-halv fyra.

Annars idag har jag hunnit med att äta maffigaste frukosten på länge. Den var så gigantisk att jag tänker berätta om den. Nej , så tråkig ska jag inte vara. Men jag fick ont i magen av laktosen, Trodde inte jag reagerade på det längre =/

Duktiga mig som , fastän jag somnade om imorse, ställde klockan så man hann gå ner och ta med all mat man hittade upp på rummet innan städerskan kom. Tycker inte om att springa runt och vara ivägen när hon är här.

Tänkte strax börja göra mig iordning lite, fixa transporten och allt som ska med där innan man åker till stallet.
Tänkte putsa allt som ska med idag eftersom jag varken orkade eller hann det igår. Och självklart putsa lite på nakenhästen. För jag kan sätta pengar på att hon har införskaffat sig nya fläckar under natten. Bara för att hon kan.

Finns ju kragar man kan sätta på över halsen med, men inte vågat ha det på Pyret eftersom hon svullnade upp som tusan i nacken av sånt när hon var yngre. Någon som kan ha en fundering på varför ? Som sagt så har jag inte använt det på några år, lånade en av Linda och funderade på att dra på igår ;


hii

Anledningen till att hon ser så sur ut är faktiskt för att hon skäms! Hon blev jätte sur , man fick inte klappa eller kela med henne. Knepig liten prick , den där.



Ikväll så ska man iväg och träna för Niklas Jonsson! Maria ska även med , med Donna =)
Håll tummarna för oss gott folk!


//M
2009-10-01
23:05:12

Dagens sanning

Om man vill bli smal jättefort kan man bara gå till doktorn och bli dammsugen.
Marius, 6 år
2009-10-01
22:31:56

Nakenhest

Oj vilken dag det har varit , knappt hunnit sitta still en stund. Tja, efter skolan då ..

Knallade raka vägen ner till Tre Hästar, det är verkligen dags att byta ut en hel del . Gulliga Maria mötte man upp där nere, mycket roligare att strosa runt tillsammans! Det inte allför roligt att sticka iväg  och träna med ridbyxor som är  så säckiga i röven att dom hänger halvvägs ner till knäna! Så  det blev två par sådana, Grymt läckra om jag får säga det själv. Köpte även en lädergrimma och en ny graman, samt ett par handskar. Dom hade så jävla grymma priser , så det var lätt värt pengarna jag gav.

Sedan var det raka vägen ner till stallet, och bara ta ett lättare pass idag. Kolla att hon var med på noterna, köra lite finslip .
När man hade varit hemma och slängt i sig lite käk var det dags att rulla igen , upp till Maria och förvandla min lilla hårboll till en nakenhest. Eller , lite blev det faktiskt kvar av henne :


H

Bild snodd härifrån

Jag erkänner , jag ljög. Hade varit lite svårt att skutta runt på en hög med päls.


Och nu , finally , hemma igen. Duschat bort hästhåret från näsan , fräsch som en nyponros!


//M
2009-10-01
12:21:42

jajamen

Sitter i skolan , har engelska nu .. Tycer om det lika mycket som jag gillar att mumsa kattsand.


M